Rohkema info nägemiseks:

SAAREMAA VIIKINGID OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1235; jälgijaid - 3. Arvustusi - 1; Artikleid 5+ "Kirjuta SAAREMAA VIIKINGID OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast kuningriiki, kus mineviku kajad kohtuvad seiklusvaimuga - Saaremaa Viikingid OÜ. Asva Viikingiküla, mis asub Saaremaa südames, pole lihtsalt sihtkoht; see on portaal vapruse ja avastuste ajastusse. Siin ei räägita ajalugu; seda kogetakse.

Meie grupikülastused pakuvad süvenevat teekonda viikingite ajastusse. Kindluskompleks, seikluspark ja loomapark on loodud pakkumaks mitmekülgseid elamusi meeskondadele, kes otsivad põnevust, ja gruppidele, kes igatsevad ajaloolist odüsseiat. Me kohandame iga külastust, et tagada ainulaadne seiklus, mis resoneerib viikingite vaimuga.

Noorematele seiklejatele on meie lastelaagrid julgete sepikoda. 8. juulist 12. juulini 2024 ootame 11-15-aastaseid meie Viikingilaagrisse, kus nad mitte ainult ei õpi viikingikultuuri, vaid proovivad ka oma julgust läbi ehtsate viikingiseikluste.

Viikingite kultuuritee liikmena kutsume teid avastama rohkem ja looma sidemeid teiste viikingite paikadega üle Euroopa. Meie pühendumus autentsusele ja kaasatusele teeb meist majaka neile, kes soovivad kaubelda modernsuse ajaloo vastu, kasvõi hetkeks.

Liitu meie uudiskirjaga, et saada kõige põnevamad lood otse Saaremaa viikingitelt ja ole kursis meie sündmustega. Ühendu meiega teekonnaks ajas tagasi, mida sa ei unusta kunagi. Haara kinni viikingivaimust Saaremaa Viikingid OÜ-s, kus iga külastus on rohkem kui lihtsalt reis - see on eepiline saaga, mis ootab lahtirullumist.

Lisainformatsiooni ja broneerimise jaoks võtke meiega ühendust aadressil grupid@vikingvillage.ee või helistage meile numbril +372 5757 1510. Teie seiklus ootab!

Kontakt

SAAREMAA VIIKINGID OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kaul P.

Väga meeldiv teenindus ja meeldejääv elamus.

- Riina S.

Professionaalne ja sõbralik personal.

- Siim K.

Suurepärane võimalus seiklusi armastavatele inimestele.

Kas viikingiteemaline meeskonnakoolitus võib olla transformeeriv?

Asudes meeskonnakoolituse seiklusele võib see olla transformeeriv ja mis oleks parem viis sidemete tugevdamiseks ja koostöövaimu sütitamiseks kui sukeldumine viikingite maailma? SAAREMAA VIIKINGID OÜ pakub võrdlematut viikingiteemalist meeskonnakoolituse kogemust, mis ei ole lihtsalt põgenemine igapäevasest rutiinist, vaid ajarännak tagasi minevikku. Ajalooline kogemus Meie viikingiteemaline meeskonnakoolitus transpordib teid ammusesse aega, kus on hoolikalt loodud keskkonnad ja tegevused, mis peegeldavad viikingikultuuri tõelist olemust. Alates viikingilaevade ehitamisest kuni muistse

Dropdown

kõik artiklid

Millised olid viikingite peamised päritoluriigid?

Viikingid olid 8. sajandi lõpust kuni 11. sajandi alguseni meresõitjad, kes pärinesid Skandinaaviast, praegustest Norrast, Rootsist ja Taanist. Nad olid tuntud
ssb.ee
Viikingid olid 8. sajandi lõpust kuni 11. sajandi alguseni meresõitjad, kes pärinesid Skandinaaviast, praegustest Norrast, Rootsist ja Taanist. Nad olid tuntud oma hirmuäratava maine poolest rüüstajatena, kuid olid ka kauplejad, uurijad ja asunikud. Viikingiaega määratletakse tavaliselt perioodina aastast 793 kuni 1066. See ajastu algas viikingite rünnakuga Lindisfarne kloostrile ja lõppes Stamford Bridge'i lahinguga. See oli viikingite jaoks oluline laienemise aeg nii territooriumi kui ka mõju osas. Viikingite eluviis Viikingite ühiskond oli struktureeritud selge hierarhiaga, sealhulgas

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.